Skip to main content

SAALI VALGUSTEHNIKA

Esiteks, tuleb aru saada ühest lihtsast asjast. Ansambli valgustehnika ei ole veel saali valgustehnika. Ansambli valgustehnika on see, mis pannakse üles lavale. See on ansambli esinemise ja kogu vaatemängu lahutamatu osa. Kui ansamblit valgustav valgustus on meil alati hinna sees, siis saali kaunistamiseks me alati valgustehnikat kaasa ei too. Aga see ei tähenda seda, et me seda kaasa võtta ei võiks.

MIS ON SAALI VALGUSTEHNIKA?

Tihti on peokohtades vaid lagedad valged seinad. Paar lampi siia ja sinna teevad aga isegi kõige igavama saaliga imet. Võib välja valgustada seinu, poste aga ka laudu ja muid detaile. Pisikesed detailid teevad imet.

VALGUSTUS SEINTELE

Seinte äärde pandud valgustid teevad saaliga imet.

Meil on olemas 10 pikka par tüüpi led-valgustit, mida saab seinte äärde paigutada ja nii luua igavasse ja kõledasse peosaali värve ja elu.

Küsi pakkumist lisavalgustusele!

VARJATUD VALGUSTUS

saali valgustus, ruumi valgustus

Laudade alla paigutatud valgustid teevad lauad eriliseks.

Tihti selle peale ei mõelda aga kui lauale panna valge lina, siis jääb ruum igavaks ja steriilseks. Laua alla paigutatud valgusti toob ruumi sära ja muudab ruumi huvitavamaks.

  • pulmabänd, pulmaansambel, tantsuansambel

    KÕIK TEHNILISED LAHENDUSED

    Ansamblil Sleepwalkers on olemas kõik vajalikud lahenduses ühe tantsupeo korraldamiseks. Alates ansambli helitehnikast, valguslahendustest ja lõpetades kõnede ning õhtujuhi mikrofoniga. Võimalusel lahendame jooksvalt ka peo käigus tekkivad helitehnilised probleemid.

    KIRJUTA MEILE KOHE KUIDAS SAAME TEILE KASULIKUD OLLA!

Sotsiaalmeedia

KONTAKT

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon taskus: 5154647