Skip to main content

HELITEHNIKA ON IGALE BÄNDILE HÄDAVAJALIK

Ansambel ilma helitehnikata on nagu auto ilma Mootorita. Väljast tundub, et just kui oleks kõik olemas aga tegelikult ei ole.

Ansmablil Sleepwalkers on on olemas kogu esinemiseks vajalik helitehnika. Alates muusikainstrumentidest ja mikrofonidest kuni helipuldi ja kõlariteni välja. Tellijal pole vaja millegi pärast muretseda.

RÄÄGIME NÜÜD HELITEHNIKAST

Helitehnika tundub sellega mitte kokku puutuvatele inimestele keeruline ja arusaamatu. Kuhu pista üks või teine juhe on nagu kosmose tehnoloogia. Tegelikult on kõik üsna lihtne, kui seda natukene tundma õppida.

Aga ega tellija või peokülaline ei peagi helitehnikast midagi teadma. Selleks on neil kohale kutsutud terve bänd. Aga enne bändi tellimist võik mõned asjad endale siiski selgeks teha, et peo käigus üllatusi ei tekiks.

KAS ANSAMBLIL ON OLEMAS HELITEHNIKA?

pulmaansambel, pulmabänd, tantsuansambel

On päris hea hulk ansambleid, kes pakuvad oma hinna välja ilma helitehnikat omamata. Nii saavad nad teha algselt soodsama pakkumise aga hiljem küsivad helitehnika rendi summa ikkagi juurde. Samuti pole neil vaja teha suuri kulutusi helitehnika soetamiseks vaid saavad selle kõik kliendi kaela veeretada.
"Heli oli nii halb, sest klient rentis halva helitehnika." ütlevad nad hiljem.

Ansamblil Sleepwalkers on olemas kogu vajalik helitehnika

Ansambel Sleepwalkers vastutab ise oma helitehnika eest ja klienti selle teemaga ei koorma. Me tuleme oma tehnikaga ja paneme selle ise ka üles, ning võtame hiljem maha. Klient ei pea sellega oma pead vaevama.

KAS ANSAMBLI HELITEHNIKA ON HEA?

pulmaansambel, pulmabänd, tantsuansambel

Helitehnikat võib mõista mitmeti. Ka kodune köögiraadio on helitehnika. Sams, sellega juba pidu ei pea. Ansambli helitehnika peab vastama antud bändi vajadustele ja olema ka töökorras. Oleme kuulnud ansamblitest, kes lubavad, et neil on kõik vajalik olemas aga tegelikult on nende helitehnika vana ja väsinud. Samuti võib seda suuremate saalide jaoks vähe olla. Suur ansambel ei saa esineda vaid 2 väikese kõlariga! Kui Te teate, mis asi on bass, siis Te peaksite ka teadma kui oluline osa muusikast see on. Öelgu mida tahes, aga ilma eriliste bassikõlariteta pole võimalik head pidu teha ei bändil ega ka diskoril.

Ansamblil Sleepwalkers on olemas piisav helitehnika

Ansmablil Sleepwalkers on olemas korralik helivõimendustehnika isegi väiksema väliesinemise jaoks. Rääkimata siis mõisatest ja turismitaludest.

KAS ANSAMBLIL ON ERALDI HELITEHNIK?

pulmaansambel, pulmabänd, tantsuansambel

Helitehnikaga võib ju asi tunduda lihtne - paned selle ülesse ja siis kas keerad seda valjemaks või vaiksemaks. Tegelikuses on aga helitehnika juures väga palju nüansse, mida isegi pillimehed ise ei oska kasutada. Selleks on olemas inimesed, keda kutsutakse helitehnikuteks. Parimad neist on isegi ülikoolis koolituse saanud.

Pillimees peaks ikkagi keskenduma pilli mängule ja mitte tegelema heliliste nüanssidega. Kuidas saakski kõlaritest tagapool seisev pillimees, kes peaks olema ametis rahva lõbustamisega, tegeleda asjadega mis toimuvad kõlaritest kaugemal eespool.

Ansamblil Sleepwalkers on ALATI kaasas helitehnik

Ansambel Sleepwalkers ei lähe ühelegi peole ilma helitehnikuta, kes saalis liikudes leiab parimad võimalikud helid ja suudab reageerida operatiivselt igale muutusele tantsuplatsil.

  • pulmabänd, pulmaansambel, tantsuansambel

    KÕIK HELITEHNILISED LAHENDUSED

    Ansmablil Sleepwalkers on olemas kõik vajalikud lahenduses ühe tantsupeo korraldamiseks. Alates ansambli helitehnikast ja lõpetades künede ning õhtujuhi mikrofoniga. Võimalusel lahendame jooksvalt ka peo käigus tekkivad helitehnilised probleemid.